planer den här veckan & nästa!

Den här veckan :



Nästa vecka :



PUSS '


!

HEJSAN alla. Har ju som sagt inte bloggat på flera jävla dagar , men hm.. Jag orkar inte. Asso visst sure det är kul att blogga när man har något att skriva om. men annars nej? haha, jo men iaf har det haft super rooligt på landet, jag & manda tsm. As roligt , ja men iaf, vi träffades på torsdag och skulle fixa lite saker, då tappar jag mitt busskort + 100 kr ? :@ panik ! så nu ja har inget kort -.-' jaja, sen fixar vi sakerna sen så drar vi o möter mamma, vi stressar som fan, & när vi kommer t båten äre typ skiiiiiiit lång kö? ;( aa. men sen hinner vi på båten får bra platser , mm. sen kommer vi t landet blir upphämtade av moster & amanda, jocke & max på mopparna, sen direkt går vi till vattnet till en brygga och tar massor med bilder, och chillar me **** (: haha, sen äter vi midda, ( don't remember ) sen drar vi till ängen med mexi & jockin. värsta crew'n ! sen spelar vi fotboll chillar galet & typ brottas, jag tog mexi & jocke fett m lätt brrree ! (: ahhaha sen så vid 1 åker vi hem o typ chillar ett tag inne hos jocke o mexi, sen typ går vi o lägger oss, dagen efter är det midsommar , vi väcks vid 12 och gå upp duschar äter lunch sen fixar vi oss, drar ner till ängen och kollar på midsommarstången, träffar emma & frida, ( frida har landställe på samma ö som jag ;D ! ) sen hänger vi me dom ett tag, badar osv, sen ska vi äta tårta och drar upp till husen, chillar äter lite sen drar till ängen med j & m . whie ") haha. ja sen så chillar vi ute till typ 2 på natten , sen drar vi hem och gör ingenting, chillar i deras hus & max berättar massa spökhistorier ;D haaha, han ba jag ska berätta en sak o typ börja grina? sen berätta han o d va fett läskit.... ;O sen dagen efter sa han att han drev xd ! hahaha -.-' aja, men samma kväll så typ ringde någon random dude till max o typ hota han me att han skulle döda honom ? sen max hade haft rättgång osv me han & ja vne vad? sen typ aa d va skit kul, för jocke typ lät som en jävla kines o ja vne vaaaaaaaaad , hahaha skit kul jö !(: sen efter d tog vi en jara & chilla galet. mohahha, sen typ gjorde vi inte mkt ... =D sen dan efter gjorde vi ingt spec, drog o bada, chilla me jara, träffa emma & frida hängde lite me dom, allmänt roligt & chill . Så sen på kvällen så hände det en grej och jag hade ett sånt jävla dåligt samvete över det & aa, blev så jävla ledsen asso .. max min älskling ;( sen dagen efter hade typ alla ont i huvet & så sov ja & manda på vägen hem i bilen, sen kollade jag på fotbollen på teven, sen somnade jag xd ! hehe, men ja, det var allt att berätta om helgen, men det va SKIT ROLIGT! och manda du måste komma t mitt land sen på sommaren ! =) Plus att mexi har köpt land på blidö!!!!!!!!!!!!!!! WOOOOHHOOO .




landet - älskar mexi , jockin & mnd



jag på båten !



manda garvar åt mej xd !










jag gungar xd !



Livet utan dig finns inte ..









blodsyster



sötaast ;$



manda dricker cola + campari ( ngn random sprit - as groose ) ;p









ä l s k a r   d i g   m e s t     a v    a l l  t



c00l (:





jag cyklar (; !



manda sötnos !

¨

amanda & morfar <3



manda på ängen (aa'









sexii as ! (=



älskaar dej bror ! <3



meexiiiiiiiiiiiii sötnos !



jag & jocke , fajtas ! jag ska toffla han ... men d går åt helvette ! ='(



garvar xd !



alla har badat nyss !



världens sötaste killar !



mexi <3



max ! =)



manda , :)



manda spelar foootboooll O: !



skott or what ? (:





ser förjävlig ut, men bjuder . -.- '



bäst me dej.





=D





Amanda Marie Olsson .
- jag älskar dig av hela mitt hjärta, utan dig existerar jag inte. Du får mig att må bra.
Lova mig en enda jävla sak?
-
att du aldrig oavsett lämnar mig. & då menar jag aldrig !



värdelns bästa kusin



mexi







& sist men inte minst , en liten halv crazy bild på mig.
PUSS (;


nu drar vi !

tjena tjena, har inte bloggat så mycket bara ett inlägg då & då men har varit otroligt deprimerad .. & är det fortfarande, fast just nu kan jag inte tänka på det ! För jag ska till landet med :

- Max Kotro



- Joakim Sundberg Ytterskog



- Amanda Olsson .

- whiiiie ! Kommer hem på söndag . Kanske bloggar då man vet aldrig (; PUSS ! nås på luren.


lämna mig aldrig



När jag var en vecka gammal så fanns det en liten pojke som stog och kollade på mig när jag låg i min vagga,jag öppnade mina ögon för första gången och såg det vackraste jag någonsin sett, världens fetaste pojke. Leéndet jag aldrig glömmer, visar sitt ljusrosa tandkött för mig, skrattar intill mitt bröst, ger mig en gosedjurs kanin som låter. Det finaste jag fått av någon. så omtänksamt , en tid jag aldrig vill glömma, en tid då jag växte upp med den här guldvärda pojken. Han som alltid stått vid min sida, ställt upp på allt, kämpat med mig, gått igenom allt, busat med mig, skrattat med mig, bajsat på sig med mig, bara funnits där. Pojken jag levde mitt liv med har nu växt och blivit 3 år och själv är jag bara 2. Han jag bodde med varannan helg. Han som jag delade sommrarna med, han jag delade tält med. Han som jag skyddade när något var fel, när han drack ur poolen på landet jag kissat i , sa jag till drick inte. då löd han mig & drack inte. När han hade bajsat på sig , så sa jag att det var jag som hade bajsat. När jag var med honom blev jag glad. Jag var lycklig för första gången i mitt liv, han jag grät tillsammans med, han jag skrattgrät med. När jag då fyllde 5 år och han var 6, så la vi ut massor med täcken på golvet, kuddar filtar, mjuka saker, sen döpte han mig till baby juice och han själv hette mytyson. Han tog sitt svärd och doppade det i vattnet la svärdet på mig axel och sa, nu du baby juice ska då få. sen brottades vi, flera omgångar och varje gång förlorade jag, blev allt surare och surare , tog i mer & mer. argare och argare. Kunde knappast andas så arg blev jag, jag tog tag i hans arm och vred, han skrek och gav tillbaka.efter 3 timmars brottning gav jag upp. Jag orkade inte mer. jag ville bara ligga där på golvet helt död tillsammans med han, bara ligga och aldrig vakna... Det var då klockan tickade och jag upptäckte att han var mitt allt, att jag alltid skulle ha han med mig. Alla gånger vi åkte med våran familj ihop, turkiet, grekland , thailand, alla minnen vi byggde upp tillsammans , när vi gick vilse i turkiet och pratade på svenska med turkar och trodde att dom förstog vad vi sa? men yeah right ? så vi sprang runt där barfota på gräsplättar och lekte tills mamma kom gråtandes och skrek till hela landet att hon hade hittat oss, vi förstod ingenting, vi nöp henne i kinden och sa att vi bara lekte... Och vi kunde råkat illa ut, men vi klarade det tillsammans. Och det kommer vi alltid göra, för den här pojken har funnits vid min sida sen dag 1 & kommer finnas till den sista dagen. Tills mitt hjärta säger stopp. Världens finaste bästa kusin, du har alltid vart som en blodsbror för mig. Vi har alla haft våra stunder, du har lärt mig allt, fått mig göra allt. Uppfostrat mig.. Och jag vill att du ska fortsätta göra det, du är min förebild & jag vill aldrig förlora dig.
 för du är det värdefullaste jag någonsin haft. Joakim Stefan Sundberg Ytterskog - blodsbror till döden.


f a n



 " your face haunts me,
wherever I go
your gaze pierces me,
and leaves deep wounds,
I can not forget your brown eyes ..
"


kärlek



Älskar er mest av allt.
Dagen va bäst ? Först klockan 2 mötte ja manda i hornstull, sen drog vi till donken & mötte emil o noel där vid 3, sen så drog vi till reymers & bada, whiie ! & det va värsta sur gubben ja driver inte? d va sär en brygga som typ gungade sen typ gungade den & han typ dampa ba : HAR NI PROBLEM MED ATT SITTA ELLER ? JA VA HÄR FÖRST ? man ba .. okej pms? ;s aja., men sen drog v t en mke chilligare brygga (; och bada , aa fett najs ;p manda har bilder, ja m men orkar inte lägga upp dom xd hehe, aja men sen typ bada vi i 2 timmar (; sen gick vi t konsum & köpte bröd , hamburgare osv, sen till lilje & typ köpte grill osv.. jaja.. sen gick vi t en fett chill brygga i årstadal (: som vi va m emma & dom igår ;o ! jaja, men sen bada vi & ja fick typ damp på noel & spotat på han ja vne vad? hade värsta kriget om våra lurar xd kollade nämligen på hans ego bilder i spegelen? .... xd hahaha, aja sentil donkiish ! sen drog vi hem (: så nu är ja hemma & mår inte så jätte bra ... så hejdå '


lista

SENASTE:
Dryck: cola (:
Telefonsamtalet: timmy xd
SMS: timmy
Sång du lyssnade på: body bounce , beautiful monster, americano mfl (;
Gången du grät: minns inte .. /;

HAR DU NÅGONSIN:
Har någon varit otrogen mot dig: vet inte?
Varit kär?: ja - är d kanske nu ? ;$
Förlorat någon speciell person: aa en bästavän
Varit deprimerad: självklart ?
Varit så trött att du somnat sittandes: don't remember ?

DINA TRE FAVORITFÄRGER:

färg 1: ljuus rosa
färg 2: turkos
färg 3: mörkblå

I ÅR HAR DU:

Lärt känna en ny vän: japs (:
Fått ditt hjärta krossat: aa faktiskt ? ;@
Skrattat så att du har börjat gråta: aa ?
Träffat någon som förändrat ditt liv: o-m-g ja!
Insett vilka som är dina äkta vänner: vet bara 2 (;
Fått reda på att någon har pratat om dig: aa ?
Kysst en kompis: men ofc ? (: gör d hela tiden .

BLANDAT:

Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: typ alla bre (;
Hur många barn vill du ha: 2 killar (:
Har du några husdjur: nupe
Vill du ändra ditt namn: nej typ inte, eller nejvafan
Vad gjorde du under din förra födelsedag: blev dissad av pojkvän & vänner, alla ? ;s fan va schysst?
Vilken tid vaknade du idag: 12
Vad gjorde du igår runt midnatt: compiuteer
Någonting som du längtar till: midsommar fint väder (;
Senaste gången du träffade din pappa: längesen .
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: att jag aldrig blivit kär i en fitta?
Vad lyssnar du på just nu: musik - god damn your beautiful to me
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jaaaaaaaaaaaaaa :D
Vad gör dig irriterad just nu: haha en brud?
Vad är ditt namn: L I N N E A
Singel/upptagen: vad jag är just nu? singel ;(
Stjärntecken: vattenman?
Kille eller tjej: girl mother fucker !
Grundskola: högalid sämst i världen?
Gymnasie: går nt -.- '
Högskola: huh ?
Hårfärg: finaste !
Långt eller kort: vne vad kort är ?
Längd: ngt me 160 ? ..
Vad gillar du gällande dig själv: ögonen typ nästan allt (:
Piercings: mm 6 i örat !
Tatueringar: nope
Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:

Operation: typ när ja va 3 i ryggen ;(
Piercing: näe ja va 6 år
Tatuering: nej
Bästa vän: amanda
Sporten du spelade: fotbooll <3
Husdjur: inget
Vaccination du minns: -
Konsert: Miss Li på grönan
Förälskelse: huh ?

JUST NU:
Äter du: inge
Dricker du: nothing
Är du på väg att: lyssna på mussiik !
Lyssnar du på: music
Väntar du på: honom ..

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: men ja fortfarande 2 ?
Vill du gifta dig: med den rätte ja?
Karriär i åtanke: ingen fucking aning

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

Läppar eller ögon: ögon
Kramar eller pussar: pussar
Kortare eller längre: längre
Romantisk eller spontan: both !
Tatueringar eller piercingar: piercing
Känslig eller inte: beror på ..
Ragg eller förhållande: förhållande ?
Bråkstake eller tveksam: om han bråkar för mig .

HAR DU NÅGONSIN:

Kysst en främling: ja xd
Haft sex på första dejten: nej ?
Krossat någons hjärta: aa tyvärr .. men man måste tala sanning
Har du blivit arresterad: nej .. (:
Dissat någon: aa ;o

TROR DU PÅ:
Dig själv: jag är bäst så aa ?
Mirakel: vilket jävla mirakel?
Kärlek vid första ögonkastet: ....
Himlen: a
Tomten: men jaaaaa
Att kyssas på första dejten: mm ;$
Änglar: tror på en ängel & vad gör hon här nere på jorden?

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: men nej verkligen inte?
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: aa , om man är kär påriktigt.
Vad kan du verkligen inte leva utan: honom ..
Vad vet inte så många om dig?: att jag blir as lätt kär i fel jävla personer


godmorrgoon !

shena, sitter o äter glass , päronsplitt ! (: whiie ! aa men vaknade runt 12, eller ställde klockan så jag inte skulle försova mej , japs, men nu så typ har ja fixat mej packat vääskan, ska ju dra & bada med emil & noel , haaha dom tror att greta ska hänka xd ? jaja, aa men vi ska väl bada på långholmen tror jag & typ sen på kvällen grillish någonstans ! (: funny bunny ! =) hehe, så jag vet inte om det blir bloggish ikvl , eller jo ja tror d ? men haha d är typ bara jag som bloggar ? inte noel ! ska säga åt den jävlen !? jaja, bjuder på en skit bra låååååt (a' puss

 

refränngeeen ! :love:


fuck you


-

Gör detta eller få otur i ditt kärleksliv i 5 år framåt, vågar du chansa?


Jag gillar hår som är...

[x ] Brunt 
[x ] Blondt
[  ] Svart

[ ] Färgat i en galen färg
[x] Kort, eller "normal längd"
[ ] Långhåriga

Jag faller för ögon som är...

[x] Blå
[ ] Gröna
[x] Bruna
[ ] Bakom glasögon
[ ] Drogade
[ ] I linser som är onaturliga
[] Stora
[x] Normalstora
[ ] Små

[ ] Som blinkar flörtigt

Jag gillar killar som är...

[x] Långa
[ ] Lika långa som mig
[ ] Korta
[ ] Kortare än mig
[x] Utåttriktade
[ ] Blyga
[x] Vältränade
[x] Smala
[ ] Väldigt flörtiga mot alla
[ ] Playiga
[ ] Beroende av sin dator
[x] Fotbollsspelare
[ ] innebandyspelare
[x] Sportiga över huvud taget i lagom mängd
[x] Tränar på gym
[ ] Nazister

Det är snyggt när killar...

[ ] Har tatueringar över hela kroppen
[ ] En liten tatuering
[/] Piercing i ögonbrynet
[ ] Använder speedos
[/ - den som passar , sexi ! ] Snaggar sig
[ ] Har längre hår än mig
[ ] Inte rakar sitt ansikte
[ ] Använder kajal
[ x] Alltid har keps på sig
[x] Har märkeskläder
[ ] Är modenörd
[x] Har häng 

Detta säger allt om en kille...

[ ] Hans kläder
[ ] Hans moppe
[x] Hans leende
[ ] Hur ofta han är med kompisar


Det är sjukt gulligt när killar...

[x] Ringer ofta
[x] Smsar non stop
[ ] Är svartsjuka
[ x] Försöker bli kompis med mina föräldrar
[ ] Ger mig små presenter
[ ] Köper mina underkläder 
[ ] Lyssnar på Britney Spears
[ /] Gråter till filmer
[ ] Pratar om giftemål och barn
[ ] Har tandställning
[ ] Totalt skiter i sina betyg
[ ] Pratar med sin kuk
[/] Kan sjunga/spela instrument riktigt bra
[ x ] Skriver egna låtar
[ ] Är lite pluggis
[ ] Är mycket pluggis
[ ] Städar sitt rum kliniskt varje vecka
[x] Slåss för mig

Detta står jag INTE ut med...

[ ] Kaxiga killar
[ ] Blyga killar
[/] Killar som slår ner folk
[X] Nazister
[ ] Överbeskyddade killar
[ ] Sportnördar
[ beror på / ] Killar som har nära tjejkompisar
[x ] Killar som spelar Wow
[ ] Homofober
[ ] Killar som kör moppe
[X] killar som är i stallet
[ ] Killar som ALDRIG tänker på nått annat än mig
[ ] Killar som trakasserar folk
[x] Killar som inte raggar eller snackar något annat än på msn
[ ] Killar som super sig packade varje helg
[ ] Killar som röker och snusar

[x] Brunt
[x] Blont

[ ] rött

hemma (:

sha, äter jordgubbar, har precis kommit hem från en awesome night ! =) haha, simon filip emma & manda, värsta crewn ! (: hihi, drev men aa d va fett chill & va m dom, schöna grabbar ! hehe, aa men hm, ahah först åkte ja o manda till årsta o träffa emma, sen mötte vi filip och simon (: hihi, sen lekte vi med en kundvagn ! ;p haah sen chilla i nårra parker (; vne va ja ska göra ? (: ska ta ett test från julia, (: hihi, aja bjuder på en skit bra låt.


.

sha, ska snart tagga ut med simon filip manda & emma bebiiiiii ! =) whie ! hhaha aja, men idag har ja vart me kusin amanda, chill chill (; gjorde inte så mke, titta på film osv , aa så nu ska ja svara på simons sms? PUSS - bloggar ikväll , ja lovar !


HAHHAHAH


MIN & JULIAS HUMOOOOR RAAKT IGENOM ! ASSO FYFAN !
GJORDA AV OSS SJÄLVA, INGEN KOMMER FATTA XD !! HAHAHAH (:
jag är hon me vit & julia hon med svart ... xp


jaaahaaap

ja, som alla ser så har ja bytt header & d betyder att NOEL har börjar blogga på LINNEA's blogg (: whie ! haha nu kommer han blogga när jag nt orkar & ja blogga när ja orkar XD haha, ja men mm (: PUSS


Hej jag heter Noel

Hej jag heter noel 14 år gammal, kommer från stockholm, björkhagen, jag gillar att spela fotboll o är väldigt uttänkad o utvärderad och slutligen tacksam!

sååååååååå jäävla roliiig helg !

hehe bästa helgen ever? (: jaa, hade det skit roligt, pallar iinte berätta i detaljer min statestik har sjuuunkiigt sjukt mke, mn orkar inte bry mej (: för ja ska endå sluta blogga, eller iaf bara ibland & lägga in bilder, men ja orkar inte blogga, fett tråk ? ;O plus att nu äre sommar on real & vill ej sitta hemma vid datan o nörda blogg.se ? ;S ahahahah ! så ja ! kommer verkliiigen inte blogga alls mke ! (; PUSS


olivklubba?

julia sitter o äter en jävla oliv klubba? mm goooooott ? nu är klockan typ 4 ;o o vi är inte ens trötta ! whie ! hejdåå


-

hejsaan ! (: nu är jag vaken ! har typ duschat & lite sånt, hihi ska typ snart börja fixa mig sen ska jag träffa Julia vid 2 någonstans sen kanske vi drar till grönan eller gör ngt annat x] haha ja, men vi har ju våra planer så det blir inget bloggande idag iaf XD vi ska göööra vääärsta hemliisen =p right? HAHAHAHHAHA ! omg, aja men ja, så idag blire svarta jeans leggins rosa linne samt kofta & jacka om d regnar ! -.- fan d skulle ju va fint vääder idag ;( ? JAJA that's liiife : ( men så nu ska ja fxa mej sen drar jag ! så vi hörs imorn (?) puss


svar på frågestund !

manda :
gillar du någon just nu? :D, -  hehe aa lite kaaanske ;$
varför är du så jävla söt och underbar och bäst? - jag vet inte föddes väl så antar jag (;
du vet att jag älskar dig så fucking mycket bästavän<3 - 3. Yes i know

Anonym:
-  
hur många har du varit riktigt kära i? :) - 2 personer av rätt många x$ kär har ju ju vart, men inte äkta.
- bhstorlek? :) - 70 b - c (:
-  vilka människor byter mest för dig? - amanda, william, mama, papa, jocke, amanda, frida, julia osv .. :)

ffffffffffffff ;)
:

1. kan du säga alla dina bloggar?  - mina bloggar? linneaytterskog.blogg.se & nothingaboutyou.blogg.se
2. när var du senast tillsammans med nån? - för 5 månader sen tror jag ;s
3. säg dina favorti färger?:) - turkos & ljusrosa, gul (:
4. favorit mat? :) - pasta & tacooos
5. är du oskuld? :o - yes i'm am, (höll på att förloraaa den förra året =p)
6. hur ofta är du hos din pappa?- varannan helg ..
7. vart bor du - södermalm / jakobsberg
9. har du bott där hela ditt liv -  aa , almost

iga ! :

hur sminkar du dej ? :) - typ ibland ( foundation & puder- om ja har finnar ), sen mascara & rouge, läppglans / läppstift ibland kanske (:


Anonym :
1 hur lång är d ? =) - vet inte typ 167 kanske
2 hur mycket väger du ? =) - typ 47 - 50 :$
3 om det var något du skulla få ändra på din kropp/hår . vad som helst på dej vad skulle det vara :)? - jag vet inte, längre hår kanske. Sen lite kortare tror jag. större byst ! (:
4 hur mycket får du i månads peng ? :) - 500 & ibland runt 300 av papa ..
5 du är skit söt ! :o - danke ;D
6 gillar du skolan - nope , hatobjekt
7 vad är ditt favroti ämne?:) - hm, typ gympa & fysik ... ahah typ svenska ;p
8 ASSÅ din blogg är skit bra :$ vill du att man ska skriva ut den till folk eller vill du ha dn hemlig ??
PUSS - Öh, tack! asso helt okej om man skriver den till sin kompis som jag inte känner, men till folk jag känner som inte vet så mycket om mig, vill ja helst inte ska veta.. hehe, (;


jooolia :) :

sho . din blogg är skit bra :)! - haha tack ollon !
varför byte du design ? :( din gröna va fett fin ! - men nej, trööttnade på den .. ;(
kan inte du göra videoinlägg ? =) - haha måste få min nya lur först & min data sen kanske (;
vad gillar du att göra på fritiden - umgås, hm, shoppa va m polare, bada sola, chilla . osv
vad vill du bli när du blir stor? :) - ingen jääävla aning, känner mej som den bästa förebilden ... x]
älskar du mej ?? <3 - tvekar du ens på den frågan julia? knääppo? - ofc I do.
du sa att du skulel skaffa hund när ska du göra det ? fattade inte .. - men ditt anus, när vi flyttar till en ny & större lägenhet då ska ja få en mops ! whiiie
vilka husdjur har du haft :) - inget , tänkte köpa fiskar XD men dom luktar fan så jag ångrade mig.. ;o
puss love uuuuuuuuuuu . din blogg äger :) - ahah puss. tack din m? (:'

Lina :

Hej fett söt du är!!
1. Varför är du så himla söt? - hm, jag vet inte, tacka mams & paps (;
2. Vilka är dina 2 allra bästavänner? - william & amanda
3. Har du guldkort? - ja det har jag !
4. Om du har, vill du gå med mig någongång? - hehe om jag lär känna dig ås aa kanske :0
5 .vad ska du göra i sommar? - landet, köping , stan grönan, bada grekland , båtsemester
6. Har du mycket kompisar? - tillräckligt.
7. Hur skulle du förklara dig själv? Busig, snäll osv? - busig, snäll, rolig, social, äkta, elak mot dom som är elak mot mig. kaxig mot dom som är kaxig mot mig. men annars supeersnäll & rolig!


Anonym :
vad brukar du göra med dina kompisar när ni är ute så sent på kvällen? - vi brukar chilla, röka vattenpipa, bada om det är bra väder, grilla, spela fotboll. umgås. =D

daniella :

När började du blogga? - i linneaytterskog i november 2009 , & den här i april (; 
 Varför gjorde du det? - ville väl skriva av mig & trodde väl att det skulle vara roligt.
söt blogg :) - tack

Sofia :

söt blogg! :)
gör du dina designers själv? - hihi, aa den här fula har jag gjort själv, men annars brukar jag fråga någon proffsig.
vilka program använder du? - picasa, picnik. gimp och paint för att göra headerna mindre
hur kan du va så söt? - bra självförtroende
är du kär i någon? - nej .. -.-
vem isåfall? noone ;)
hur länge har du vart tillsammans med någon? i typ 8 månader, med pelle.
vem är din största kärlek? - jonatan var det. men han är inte värd mig. så ingen faktiskt.
är du ihop med någon nu? nej .. (:

L I N N E A :

vad brukar du ha mest mittbena eller snedbena? - snedbena, bara mittbena ibland för det är sexigt (:
vad tycker du själv att du passar bäst i? - snedbena .
varför blir du inte modell? - jag vet inte?
du skulle kunna bli det! för du är ju så söt? - hehe, ska tänka på saken, tack !
Och för att bli det måste man vara anorlunda! - ja det måste man?
och det är du väl? - aa ser inte ut som alla andra direkt (:
- JAG HETER OCKSÅ LINNEA !!!!! - tyfft !

anonym :

du är fett snygg, hur? - (a) hehe, i don't knoow. hm, det finns väl bara i blodet ? =)

H' :
Är det din riktiga hårfärg eller har du färgat? - min riktiga , 100 %

Elin :

Hur gamla är dina kompisar? - 96 / 97 - 95
Har du några syskon? - ja 2, william & tilde
hur är dina föreldrar? - helt okej , papa - nja .. mama - bra , men överbeskyddande
är dom stränga eller snälla? - både och ..
hur gammal är du? - 14 år.
när fyller du år? 1996 - 02 - 09
är du rik? nej inte direkt? ...
hur mycket får du i månadspeng/veckopeng? månadspeng - 500 - 700 ;D

- Ja det var allt !  Puss


frida & manda

shena. Idag har ja vart med frida & manda, aaaaaaaawesome girls! hehe (: men aa jag opererade ju mej imorse, d gick åt rena helvettet ;( aa blödde som fan, fick äta fan 2 & en halv alvedon + en ipren typ varannan timme? ;s fan asso, aa men sen träffa ja frida & emma typ vid halv 6 , men emma gick hem för hon mådde skit dåligt asso hon blev typ sjuk =( aa men sånt händer? är iaf skit trött ;( mm så sen gick vi o mötte manda, drog till alvik & lilje, lidl ;D köpte grill sockerdricka osv ... (; hehe ! aa så sen typ gick vi till emil bryggan (: vattenpipan o massa gött me ! hehe, sen aa gjorde vi ingt spec. HAHAHHAHA aa, men mm sen drog vi hem t mej o chilla, sen drog friida & manda. hiiihi, & imorn ska ja träffa julia vet ej vilken tid? men aa.. sen ska ja typ sova hos henne eller hon hos mej? ingen aning, men vi ska iaf va m varandra ! hihi. men nu ska ja sätta mej & svara på frågestunden ! puss


dagens person - secret (;

3 ord,

 12 bokstäver,

 1 betydelse


jag älskar dig


last time

sista inlägget för idag. Svarar på frågestunden imorn! tack för alla kommentarer hittils ! (: så nu ska jag sova, imorn laddar ja äver bilderna & svarar på frågestunden! Hihi puss


låång dag

tjena. orkar inte berätta om dagen i detaljer, först träffade jag siri , sen gick vi och solade i tanto i ungefär 3 timmar =) sen träffa vi manda & drog hem till mig, käka lunch sen drog vi till reimers, badade som fan & solade, de va fett skönt ! hehe, sen skulle siri hem så då drog jag & manda hem till manda, skulle äta midda m henne, så gjorde vi d ? GALET flumm & en sak hände som jag inte tar upp i bloggen! hihi, sen åkte vi tub till lilje och chilla lite i frukparken (: sen till donken? fick en gratis cheese? (; är man bääst så är man! aa men sen drog jag hem & sjäääälvklart massvis med bilder! men dom orkar jag inte lägga upp idag. Det får bli imorn. Ja, och imorn ska jag upp halv 7 för jag ska operera mig ;( HJÄLP! näe, men aa sen blire frida emma & manda tajmish! ;D whiie ! hihi, aa men sen typ får vi väl se när ja kommer hem ! (; men bloggar sen, det här blir tyvärr de sista inlägget ( kanske ) men måste gå & lägga mej jäävliigt tidigt för att palla med imorn, så aa , maybe the last inlägg? bästa engelskan? x$ aa så vi hörs imorn när jag kommer hem. puss


godmorgon kära läsare !

Gooodmorgon kääära läsare ! (: Nu sitter jag i luren med Siri , vi tänkte dra ut och bada & sola liiite. whiiie ! hihi, ska bara äta frukost och göra mig redo for the strand day! (: Hööörs sen! - fortsätt med att fråga på frågestunden ! PUSS



KÖR PÅ OPLATTAT IDAG !


FRÅGESTUND

Nu blir det frågestund kära läsare,
fråga hur mycket ni vill
idag/imorn.
fråga vad du vill, svarar på det mesta.
 Svarar på torsdag eventuellt. PUSS


Bilder från dagen:

Tagna av min kamera:



- jag x$



manda sötnos.



Greta (:



siri bv'



äe, ja är ju så tuff! (;



siri badar (?) (: haha



bästavän



- ja sen var det bara skräp bilder !

amandas bilder:



jag & greta









Älskar er. :$





jag & manda badar, inte alla bilder , men orkar inte ladda upp. hihi,
PUSS


klockren



Asso tycker hon är skit duktig, vet inte riktigt hur gammal hon är. Runt 9- 10 kanske?
 Men sjuuuuukt duktig. och jag ger henne ett xtra plus,
bara för att hon sjunger en av mina favorit låtar! (;
 
vad tycker ni?


:)

Jag blir fett glad av alla er söta läsare som kommenterar !  Hihi, tack ! fortsätt så!


dagens person

" To the world you may be one person
but to one person you may be the world .. "



-  William Svan, allt vi gått igenom. i snart 8 år?
hur fan jävla underbar är du egentligen? finns fan ingen äktare, du är allt bästa bror. har alltid funnits för dig & du har alltid funnits för mig. du är underbar kära bror. Kommer aldrig lämna dig, vad som än krävs och vadsom än händer. I framtiden? linnea & wille, tha crew. Kommer aldrig glömma dig. saknar dig & när vi va som tajstast. saknar allt med dig. jag vet jag umgås med dig fett mycket. men endå. ;$ bästa bror hur ska jag leva utan dig? du har stöttat mig genom allt, när allt va knas me jonte, när allt va knas med olivia , elias julia? alla, du hara A L L T I D, funnits och jag vet att du alltid kommer & finnas. Jag älskar dig mest bästabror. En familjemedlem. Familjen, en riktig jävla familj, en sån man aldrig lämnar, min lillebror, föralltid. - jag älskar dig.


SVAR PÅ TAL

Anonym om greta amanda & siri:
Hej söt blogg! Jag har en fråga till dig :
Vad ska du göra i sommar?
Kram www.jossis.se
15 Juni, 13:45


  Svar:
  Hehe tackar! (: Hm, jag ska vara i stan,
  antagligen på Grönalund, långholmen osv.. massor med stränder sola & bada.
 sen ska jag vara på landet med mina kompisar, kanske åka till någons land, åka till köping & träffa " en  annan del av köping - gänget " you know? (; Åka till Grekland med mamma, båtsemester med pappa. Hm, ja och så självklart vara med maaassor med kompisar , lära känna nya , skratta & umgås. vad ska du göra på sommaren? (: kram

hejsan hoppsan alla !

Nu har jag nyss kommit hem från ännu en underbar dag med älsklingarna Greta amanda & siri, först kom siri hit & sen gick vi och mötte G&A sen gick vi och köpte 2 chips o en hallonsoda, sen gick vi till våran nys favoriit brygga! hehe, jaa lyssna på musik från min högtalare, snackade osv.. sen typ badade siri (: fast alla andra bangade (; hehe, men det va kyligt. Sen efter det drog vi hem till amanda, flummade som fan. tog lite bilder osv.. sen kollade vi på film - skruva den som beckham! heh topppen film för er som inte sett den! rekomenderas verkligen ! ja, men sen drog jag hem för ja skulle äta (: och då hade det brunnit i mitt grann hus? FETT LÄSKIGT. så det va massooooor med ambulanser och brandbilar ... ;/ aa men sen kom jag hem åt fort, sen stack jag tiill södra stn & mötte greta sen gick vi o handlade margarin sen hem till amanda, så bakade vi kladdkaka ;D muums ! Aa, men sen typ så åt vi den, sen gick vi ut åkte till hornstull och sen typ badade lite på "min&mandas beach" haha, aa sen drog vi till seven & ja köpte en latte. YUMMY ! (: hihi, blog u later! PUSS


greta amanda & siri

Drar ut med ( rubriken ) nu, siri kommer hit oxå, sen ska vi möta manda kvart över 2 !
 PUSS


OUTFIT



shorts - hemmagjorda
t-shirt - hm diveded
armband - glitter
nyckel halsband - glitter

PUSS


hehe

Har inte duschat än?! har drööjt mej kvar vid datan, fasiken vad data beroende man blir? hehe, läste kenzas blogg (?) beroende framkallande? haha, jaja, nu ska jag iaf duscha så bloggaaar sen ! PUSS



saknar dig
, men fanva bäääst vi kommer ha på freda ;D !


nämen tjena fan

godmorgon söööta läsare! Nu har jag precis vaknat, eller jag vaknade vid 10 sen somnade jag om, så nu är jag vaken och har gått upp. Ska duscha & tvätta håret, raka benen osv.. äta frukost, sen fixa mig. Så sen vid 2 kanske ska jag träffa greta och amanda, vi ska bada någonstans? nu när det äntligen är sol, vill man ju få lite färg ? (: hihi . & jag vet inte när ja kommer hem, men vid 7 ska jag äta så det blir väl runt den tiden.
men innan jag sticker lägger ja in dagens outfit? hm.. funderar på shorts? någon som vet om det är kallt/ varmt ute? PUSS :)


GODNATT

godnatt bloggen! sista inlägget för idag orkar inte, håller på att smsa med sebbe & greta, vafan ska dom göra? försöker lösa allt mellan doom, expert you know ? (; PUSS hörs imorn.


26 BESÖKARE

tjena shallahoppsan, sitter och är så överlycklig för mej själv x$ hehe, aa men fett tuuuuuufft, jag har fått från 16 besökare till 26 ?! fan va AWESOME ? hehe, sitter och chattar med friiida sööööötnos, asso fett kul emma har pööjkvän ! =) haha ska fan inteerjuva henne på torsdag XD hehe ! aa men ni är bääst tjejeeeer ! =)



s y s t r a r


What goes around comes around

hejhej sötnosiisar (: har vart ute och badat me Greta och amanda, whie, fett najs ! =p haha ja o manda möttes innan sen drog vi o köpte chips, lant chips, - godaste ?! hehe, jaa sen typ gick vi in i kiosken och en brud som jobbar där ba, vi såg dej sno en klubba, allala till manda? och hon äter inte godis(?) tss. så hon fick betala en krona, men? endå -.- aja, sen ssåg vi sebbe& klara :@ dom va ensamma själva med sebbes hund? och aa fett wired orkar inte skriva i bloggen va som hände, sen bråkade vi me sebbe o allala, fett synd? och klara den jäveln sa inte ett skit, bara stog och höll om jonte?
 asso jäääävla sla*** ?! ursäka att jag dampar ? men
ja hatar henne.
aja orkar inte, sen drog vi iaf & bada o hade fett kul,
HAHAHAHAHAHAHAH manda, -.- så jävla fail. aa det finns typ ett stort hål i kanotbryggan?
så asso aa , och det är typ skit äckligt vattendär i? och manda skulle typ backa o sätta på sej sitt örhänge, så typ ramlar hon i där med halva hennes ben XD asso euw..
men stackars henne, men asso fan va vi g a r v a ! så jävla roligt me er bruudar (; aa bäst. men aa sen typ drog vi hem till manda så hon fick byta, om flumma lite gjorde några videos, haha youtube XD aa sen typ drov vi till donken i zinken , mac flarry 10 spänn ;D whiiiiiiiiiie ! (:
sen drog vi typ hem så nu ska ja chilla, är fett trött (?) PUSS


omg

haha asso min statestik ligger på 16 besökare ? & dom har gått in på min blogg 60 gånger idag! och jag har sagt min blogg till, amanda julia noel agnes ebba frida o emma och typ 2 till .. ;o och asso d är fan bra ;D ahha ! keep going !


du är usch (:

hejhej sitter o chattar me manda & stoffe på facebook, snart kommer mamma hem och då ska vi äta vid sex, sen drar jag ut men amanda & kanske greta, vet inte, aa men ja & manda ska iaf bada! hehe, bad beroende x$ ! aja men ska fortsätta & chatta. hare bra , PUSS


MIN LÅT ! ♥ - ta inte



On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.




shena mittbena

sitter och chatta med frida sötnos på fb, vet ni väääärsta grejen? asso jaaag är lyckig, fan va härligt att börja 8an igen, för då kommer jaaaaa kanske få träfaf Frida och emmaaaa varje daag :D woho! alltså ni barn som är efterblivna så kanske dom ska börja i högalid till 8an!? asso fan av roligt, är fan så jävla glad (: ! aa, men har laddat över massor me låtar till min ipod nu, sen ska jag väl fortsätta chilla , o imorn ska ja träffa manda :) wihoo!, sen onsdag - ingenting, kanske träffar amanda kusin eller nåt, torsdag : friiida o emma, sen freda : julia, sen lörda : fantastic four, - emil noel <3 manda o mej ! wiiiho, sen chill da på sönda om d är fins väder så kanske ja är m wille eller nån! hehe, men vet inte va ja ska skriva? hm.. aa ska försöka ladda upp lite låtar till mobilen, för asso det funkar typ inte, så ska dampa lite nu, sen aa ;p hehe men vi hörs sen! PUSS


INSIDE TO OUTSIDE

helloo madafuckers (; hehe sköja sitter o gör ingenting, ska städa mitt rum snart, eller hehe nej orkar inte ;$ ska gå och göra lunch t mej? d blir pasta a la linnea x$ aa vill ba säga att min nya smajlis är så här : x$ härma inte ! ja, men annars har jag ju de trevligt, x$ drev , hehe men åååååh ! jag vill shoppaaa är fett shoppaholic sugen? drev men ska kolla på lite grejer på internet sen kanske ja lägger in en lista här. så enjoy you time. PUSS

I remember - Demarco
mine (:


hääähe ,

hejsan ! skäääms :$ ! titta vad jag har gjort med mig header !? det ser förjävligt ut jö ! :@@@ usch ! fyfaan ! tänker inte ha den hära ? fyfaaaaaaaan ! ;( usch usch usch. Måste ha en fin till sommaren ? fan asso , åh, varför tog ja bort den gröna? kan nååååååågon göra en vaaaacker design till mig? tack ! -.- fort som faaaan !
för det ser verkligen förjävligt ut.


tässt

Vilken svordom använder du mest? fan, jävlar helvette osv..
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? ingen tid ;D
Var köper du dina matvaror ifrån?  vivo?
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vara med på bilden? ;o eller fattar inte..
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? d beror på hur mke ja skulel vinna, annars skulle ja flytta till thailand & sååånt ! =)
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ÅH ja !
När var senast någon stötte på dig? igår (;
Vad åt du till middag senast? lövbiff ;s euw
Kan du vissla? menja?
Tittade du på tecknat när du var liten? ja, bamse, noddy svampbob mfl
Äger du några popband t-shirts? nej?
När flög du senast? i vintras ... :/
Pratar du några andra språk? engelska & español
Har du gråtit offentligt? japs - inget jag käms över
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? jaaa ! i navelen.
Vad har du med dig in på bion? asso what? cola  & popcorn
Vad har du för väder? typ moln & sol ?
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? går i skolan fortfarande ?
När sov du senast på golvet? wft?
Vilken är din favorit drink? vne, typ bacardi mfl (;
Gillar du din boendesituation? nops
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? fan vet jag?
Är dina dagar fullbokade och stressiga? iblaand, inte idag, chill (:
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? haha nej. eller jo XD
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 15 <3
Tror du på liv på andra planeter? aa sjäääälvklart !
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? keep going girl, jag är stark.
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? nej uuuuuusch! fast fett häftigt ;o
Tycker du om att krama folk? mm ;$
Äger du en digitalkamera? hm ? aa !
Vilka kändisar har du blivit jämförd med? ingen för det finns ingen finare än mej så ja behöver inte jämföras (;
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? nej, bara om ngn säger ja smsar sen nt göre ?
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? varför ska man? :o haha - oj haahhaha ja ibland stackars typ grisar ;(
Är du mörkrädd? sometimes ;$
Tre saker du alltid har med dig? lur, sl kort & nycklar

dagens vill ha / ska köpas !

godmorgon söta läsare ! vaknade runt 10 - halv 11 av att de va så unbelivable ljust i mitt rum? och jag gick upp o drog ner pärsiennerna (stavning?) aja, aa men det hjälpte inte, låg kvar i sänger ett tag, smsade med memil ? aha, han noel o nån johan hade baxat ngt så hade dom blivit busted ;s tss synd grabs? ahah, aa så nu har emil utegångsförbud, vilket betyder att han inte kan träffas på tisdag, hans utegångsförbud är slut på freda, så eventuellt att vi träffas på lördan, längtar ")  men nu ska jag lägga in pics på d ja vill ha & VÄRDLENS FINASTE SKOR jag har fått ! PUSS



ska få mobilen av mami  & köpa datan själv! woho!

Nu dom efterlängtade skorna:




  I'm in love :love:


godnattish bloggen

ska stänga av datan, har kramp i benet? haha -.- aa så ska smsa me stoffe o chilla vid teven !


patetiska människa?

shena shena. sitter o chattar me massa på fb, bland annat noel, jonte, ebba, greta, pelle mfl :) skojsigt.
ska visa er min konversation me jonte.. : - IGNORERA DOM KONSTIGA GIF FILERNA? asso de står typ gif 16363> nått , ignorera?

00:24 Jonatan

hallå det var klara som skrev detdär..

jag måste bara fråga varför bråkar ni ens?

00:24 Jag

vad skrev hon?

varför frågar du inte henne?

du kan ju d, för du är ju me henne nnästan varje da o hon är ju din syster så , fråga henne bara ? :O :S

00:25 Jonatan

ja men hon säger typ massa saker man fattar typ inte kan inte du bara säga din del?

snälla..

00:26 Jag

blir ba fett irriterad på henne ? ska alltid förstöra allt ? :S pallar nt säga te dej för du kommer ba gola t henne? ;s

00:27 Jonatan

vad är gola?

är du arg på mig nu också?

00:28 Jag

tjalla , men ååååh, kan inte säga -.- kan inte säga nånting , so sorry, men aa.

so sorry, men ja tycker ba att ni överdriver m att va tsm, asso ni 2 får ju sjklart va d, men att sebbe alltid är m är fettt överdrivet ? ;o men ja orkar inte bry mej längre, så nej ? ja är nt sur på ngng av er, hatar ba er båda

00:31 Jonatan

varför hatar du mig? jag är inte tsm med klara... vi är vänner bara , och varför hatar du mig säg bara det snälla...

00:32 Jag

haha vadå vill du inte att ja ska hata dej? :o:o för d första, när diu gjorde slut så , fråga du nt ens hur ja mådde? sen före andra behöver du inte pussa henne för att göra mej svartsjuk, bara patetiskt, före 3 varför ska jag vara din vän? seriöööööst jonte ditt anus ?

00:34 Jag

tänk .

00:34 Jonatan

ja pussa inte henne för att göra dig svartsjuk... varför skulle du ens bli de...

00:34 Jag

varför pussa du henne då? ja precis varför skulle ja bli d ? ja är över dej över henne? bryr mej nt.

00:35 Jonatan

förlåt att jag inte fråga hur du mådde... varför skulle jag ens de du va ju bara arg på mig hela tiden...

00:35 Jag

ja va inte arg ? när va ja arg ? ja va så jäääääääääävla ledsen

00:37 Jonatan

innan jag gjorde slut höll du ju bara på att typ skriva massa punkter och du va aldrig nöjd me de jag gjorde? du blev ju bara typ arg...

00:37 Jag

vad va ja inte nöjd med?

00:40 Jonatan

du skrev nu har vi varit ihop i 1 månad elr nått. då skrev jag typ :D det har varit en rolig månad :) <33 eller nått sånt. då skrev du typ bara ... då svara jag typ ? :O då svara du inte sen typ 1 timme senare så skrev du att vårat förhållande hade varit 2 månader och om jag inte ville att det skulle ta slut så skulle jag göra något..

00:42 Jag

VA ? haha nej :O:o ja skrev att vi hade vart tsm i 2 månader o inna d hade du vart sjuk i typ 2 veckor o vi hade nt träffats på hela tiden o d hade blivit knas va ngn andlednign, sen samma kväll som ja skrev att vi vart tsm i 2 månader så typ skickar ja värsta smset t dej o säger att ja älskar dej behöver dej osv, sen skriver du på SMS att du inte älskar mej, ? så kanske är det jag som är idioten ...

00:44 Jonatan

men du skrev också i det smset att om jag ville att vårat förhållande skulle bli längre än 2 månader så skulle jag göra något..

och jag säger inte att du är en idiot jag fattar bara inte varför du tror att vi pussades för att göra dig svartsjuk eller att du hata mig..

00:45 Jag

kanske fråga om vi skulle träffas? men jonte, d är över nu? vi behöver inte ta upp d här mer? orkar inte.

därför att jag vet att ni gjorde de.

men i don't care, gör va fan ni vill :D:D

00:47 Jonatan

du tror att du vet.. men det gjorde vi inte.. men snälla vi behöver inte va vänner men måste du hata mig? för mina kompisar är typ bra vän med dig några av dom iaf och jag vill typ inte att ni inte ska kunna träffas när jag e me för att du inte vill va med mig?

00:49 Jag

jag har inte sagt att jag inte vill vara med dig, jag har inte sagt någonting, jagvill INTE vara med Klara bara, men ja bryr mej inte om du är med eller inte, det har jag inga probblem med, jag är social med dom jag hatar, så vänj dig bara..

00:50 Jonatan

ok bra.. men bara för att jag är mycket med klara och så så betyder de inte att ja tar hennes parti? jag hatar iaf inte dig och har inte nått emot dig.. tycker de va kul när vi va ute sist och vill bara inte va ovänn med dig hejdå ha de bra..


picture and song


M i n .



finast genom allt.


rubrik

shena, shena alla töntar (: drev, ni är vääärsta coola jö ?
hehe men har vart ute med Greta & Amanda. Värsta häftiga brudarna, schteeeeeeeeeekarna jau (;
aa men d va nice, vi gick först till vivo o köpte 2 lantchips! woho, sen kiosken o köpte en cola, sen drog vi till kanotbryggan o chilla, flumma sönder o snacka osv.. sen gjorde vi inte mke, vi satt o chilla, sen börja de regna, & då badade jag och manda, ( bilder har manda ) - kommer eventuellt sen. men ja, sen badade vi jag hoppade från kanoterna minst 2 meter högt upp? inte för att de är speciellt högt men d va ju kallt i vattnet , aa sen drog vi till donken i zinken o chilla käääka glarre , skit smaaskigt! sen så drog vi alla home. för det va fett kallt & jag såg helt mobbad ut, men skit i d. Aa så nu ska ja kolla om stoffeliiito är inne & chatta m sötnosen!
Kyss  höörs sen!


<3

sha alla randoms (:

sitter o lyssnar på min favoriit låt (a) ska typ träffa greta nu, för manda hinner inte till halv 8 , så vi väntar på henne i hornstull . hihi, aa så gretoo ska smsa mej när hon är nästan i hornstull , så möter ja henne, chillar på seven medans vi väntar på mando, sen hittar vi väl på ngt, ingen aniing, men aa , så bloggar när ja komemr hem vid 10 - halv 11 , 11 (; puss


LAAAAAAAAAAAAAACK

asso ääärr så jäääääävla lack på en greeeeeeeeej :@@@@@@@@@@@@@@ OMG . TSSSSSSSSSS
KLARAAA & JONTE NÄärÄÄR SKAA NI BETE ER SOM NORMALA MÄÄÄNIIISKOR !?
TAGGAAA FÖRHELVVEEEEETE
SÅ JÄVLA BARNSLIGA .
- VÄX UPP


dagens teesst

1. Meningen du sa?: yes , fineas and furb !
2. Personen du pratade med?:
mams
3. Du fick sms av?: stoo
ffeee <3
4. Du kramade?: paaps

Idag:
5. Kläder?:
mjukis o aroströja
6. Bättre än igår?: 
huh?

Imorgon:
7. Är det:
första måndan på S-lovet!
8. Planer: greta o manda

Favorit:
10. Nummer?: 
07620524** '
11. Färg?: turkos & ljusrosa
12. Årstid?: höst ... s o m m a r

Frågor och svar:
13. Saknar du någon?: faktiskt inte (:
14. Humör för tillfället?:
glad
15. Det första du gjorde i morse?:
bajsade
16. Vad åt du sist?: sallaat
17. Vad irriterar du dig på?:
folk som inte kan gå vidare
19. Vem tänker du på just nu?: sötnos

20. Tror du att personen tänker på dig med?: japs
21. Vart reste du sist:
jakan
22. Vad gjorde du igår kväll?:
kommer ej ihåg x]
23. Liknar du din mamma eller pappa?:
papss
24. Ler du ofta?:
varje dag
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet):
kärlek ?
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?:
kanske
27. I vems säng sov du i natt?: min egen me min syrra (a)
28. Vilken färg har din tröja?:
black

Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: 
aa ;$
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: 
mm ;(
31. Gråter du när du skadar dig?: ahhahahahaha ibland, inte
som greta vafan XD

Lycka:
32. Är du en glad person?: haha oooofc!
33. Vad gör dig glad?: amanda
34. Önskar du att du var lyckligare?:
aa ;$
36. Kan musik göra dig glad?: jaaaps - hey soul sister ;D

Kärlek:
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: mååånga
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?:
ja? annars säger ja d int
39. Har du en flick/pojkvän?:
snaaart kanske ;)
40. Är du nöjd med det?:
näe, eller aa kommer bli :p
41. Är du kär?:
inte ään, men snart kanske ;D

Hat:
41. Vem hatar du verkligen?:
madde johanna ellinor klara jonte osv ...
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: 
ja?
43. Är du en mobbare?:
nej bara tyff
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?:
ja..
45. Har du blivit sviken någon gång?: många gånger

Skolan:
46. Gillar du skolan?: nej verkligen inte.
48. Värsta ämne?: 
fysik matte osv
49. Har du spytt i skolan nån gång?: 
nej euw? ;o
50. Är skolmaten god?: 
verkligen INTEEEEEEEEEE


S T O F F E <3

sha, sitteer & smsar me stoooffe älskliiing ;$ <3 ahahaha - julia, you get it? (; hehe, ;p men aa nu har ja iaf badat & ätit maaat , så nu ska ja fixa mej sen typ träffa greto & manda vid halv 8 - 8 så ja har mke tid på määj ! (; aa men fett schöönt me sommarlooov ! aaa men orkar inte skiva XD heheehee ;p kansek bloggar senare är fett inne i fejjsan? XD hehe pyss  glöm inte att jag är snyggast !


hema

sha är hemma nu, pallar inte berätta om en skiiiit rolig helog hos mi padre, men aa ;s gör de ikväll! japs, sen typ tänkte jag att nu snart ska ja äta o måste duscha o fixelixa mej sen uuut me greta & manda pyss !


jag är hetast


,

sha, sitter o chattar m manda & pelle på fb, blir sista inlägget för idag, så vi hörs !


jordgubbar

haha shena. omg , måste berätta en sak bara !  oooo - mmmm - ggg XD
haahahahahhahahaa jag va me greta o manda vi drog till reimers kanot bryggan sen typ rökte lite vp & va skit flummiga haha, aa seen kom wille johnny o pelle, satte sej m oss o chilla , HHAHAHHAHA sen gick greta på en jävla båt på sidan sen skulle hon hoppa fån kanten ahahaaha till bryggan? Sen ba landa hennes ben i vattnet och hela hennes över kropp på bryggan, asso d låter inte så kul men fyfan! asssssssssssooo omg, fan va alla garva, greta gräät för att d va så jävla roligt :D :D :D fast stackars henne ;( d gjorde säkert fett ont ;o hahaha omg, fan va roligt, asso alla garvade fan i 15 utan att andas fan va kul XD ahahahahahhahaahah omg. äe fyfan! haha, aa men iaf skit kul.. aa sen chilla vi ett tag..aa sen drog ja hem för aa ja skulle av hemma halv 11 ;p så när aj kom hem fick jag jordgubbar ! muuums heheh ;p aa så imorn ska ja t paps men hinner blogga innan ja drar dit. hehe , hörs !


så här blev man inte behandlad iaf ...

46 saker tjejer vill,
men inte alltid vågar
be om.


1. Håll om henne runt midjan.
2. Försök verkligen att prata med henne.
3.
 Dela hemligheter med henne, men håll dem för dig själv.
4.
 Erbjud henne din jacka om det är kyligt.
5.
 Kyss henne långsamt.
6.
 Krama henne mjukt.
7.
 Håll om henne nära ditt bröst.
8.
 Skratta med henne.
9.
 Bjud ut henne någonstans.
10.
 Umgås med hennes och dina vänner tillsammans.
11.
 Ler hon vill hon att du ska le tillsammans med henne.
12.
 Ta bilder med henne, en bild säger mer än tusen ord..
13.
 Låt henne sitta i ditt knä.
14.
 När hon säger att hon älskar dig mer, förneka det. Hon vill höra att du älskar henne mest.
15.
 När hennes vänner säger att de älskar henne mer. Förneka det, håll om henne hårt framför hennes vänner, det får henne att känna sig älskad.
16.
 Lek med dina fingrar i hennes hår.
17.
 Kyss henne då hon minst anar det.
18.
 Krama henne bakifrån och håll om henne runt midjan.
19.
 Berätta för henne hur vacker hon är.
20.
 Berätta hur du känner för henne, hon vill höra det hur många gånger du än sagt det förr.
21.
 Öppna dörren, följ henne fram till dörren/bilen. Hon känner sig trygg och du anses vara en gentleman.
22.
 Berätta att hon är ditt allt – BARA om du verkligen menar det.
23.
 Om du märker att något är fel, fråga. Förnekar hon det så höll bara om henne utan att säga ett ord. Hon förstår då att du alltid finns där, oavsett vad.
24.
 Få henne att känna sig älskad.
25.
 Kysser du henne framför andra tjejer, då inser hon att hon är den enda som betyder något i din närvaro.
26.
 Det värsta som finns är om du ljuger för henne. Berätta sanningen, även fast den kan svida ibland.
27.
 Behöver jag ens nämna att du INTE ska vara otrogen?
28.
 Ta henne till en plats hon verkligen gillar.
29.
 Smsa eller ring henne på kvällen och berätta hur mycket du saknar henne.
30.
 Se till att alltid finnas där för henne. Även om hon inte behöver det just då, så mår hon bättre av att veta att du finns för henne alla tider på dygnet.
31.
 Håll henne tätt intill dig när det är kallt, då kan hon även hålla om dig.
32.
 När du är ensam, håll henne nära och kyss henne.
33.
 Kyss henne lätt på kinden eller i pannan (det kommer ge henne en vinkel av att du vill känna hennes läppar mot dina)
34.
 Även i filmer, lägg din arm om hennes axel och hon lägger automatiskt sitt huvud mot din axel. Luta upp hennes huvud och kyss henne.
35.
 Lämna henne ALDRIG på skämt eller var arg på henne. Om hon är upprörd, trösta henne.
36.
 När andra människor dissar henne, stå upp för henne.
37.
 Titta henne djupt i ögonen och säg att du älskar henne.
38.
 Lägg er och kolla på stjärnorna och låt henne vila sitt huvud på ditt bröst och låt henne lyssna på dina hjärtslag.
39.
 Se till att det är du som tar första steget och tar henne i handen när ni är i stan. Hon vet då att du inte skäms för att visa att hon är din!
40.
 Försök hålla om henne så länge som möjligt när du kramar henne.
41.
 Ring eller smsa och berätta hur mycket hon betyder.
42.
 Trösta henne när hon gråter. Torka bort hennes tårar och håll henne tätt intill dig.
43.
 Ta med henne på långa promenader på kvällarna.
44.
 Påminn henne alltid hur mycket du älskar henne. Hon tröttnar aldrig på dina ord.
45.
 Tjejerna kanske förnekar det, men de älskar när du kittlar dem!
46. Hon vill att du läst igenom hela denna listan och tagit åt dig det mesta.

BYE !


dagens person.

Amanda Olsson   Linnea Ytterskog
-
tills mitt hjärta säger stopp.


gröönish

shena mittbena. har nyss kommit hem. ska berätta dagen , först möttes ja manda o ebba i slussen för greta hade försovit sej ..... =) sen drog vi till grönan och då funkade inte mandas guldkort och ja o ebba hade redan gått in? så manda blev tvungen att typ gå til kön o få ett nytt? så vi typ gick och tog ett åkband , sen åkte vi pop me malle & celina. fast manda hann komma innan :D haha, sen åkte vi d, sen typ kom greta o sen åkte vi lite ja vne vad? ;o aa men , aa sen drog ebba malle o celina dom skulle bada, sen drog vi oxå efter ett tag ! & då drog vi hem till manda som skulle hämta en tröja som hon skulle lämna tbx. sen typ gick vi in på en gina i tc, o de funkade inte att byta, sen gjorde manda en grej på en annan gina, sen funkade de ! woho, sen drog vi till skanstull o chilla i affärerna, flummish lite (; hehe, aa sen typ drog greta hem , o manda me o ja , så d va dagen. sen ska vi träffa wille , kanske sebbe mfl på reimers o ska ta me vp'n (; hehe aa men ska typ packa ner den i min väska nu så mamma ej ser den ;s hehe, aa hejdå ;p ! Hörs ikväll!


blodprov = AJ

Jahaps. nu är jag hemma igen. Det gjorde skit ont ska jag säga dig. Jaja, ska äta lurre nu sen blir det väl att ja rullar vidare tiill nästa stopp. Får se när ja kommer hem. Inte säkert när. BYE


eat some brekfast

fin rubrik(?) haha, aa bjuder på outfit & facelook. ;p
sen ska jag äta frukost och sen ruuulla mej iväg... ;(
 



kofta ; bikbok
linne ; ginatricot
tajts ; vte fan x0



P U S S


godermorgon!

tjena tjena alla randoms ? hehe, Ja, klockan närmar sig 10:00 & jag gick upp klockan 9, drog en 20 mins dusch + tvätt i håret , and so ooon . ha, ja´blev tvungen att gå upp sååå enormt tidigt, hade hellre legat kvar i min varma säääng, wihoo! aa men hm, ska ja ta blodprov idag? och fett me läskigt asso ! shit. tänk er att gå själv till en doktor och ba: linnea ytterskog, jag ska ta blodprov klockan 11 ? i kassan -.- hahaha, fett pinsamt, sen när ja får gå in till doktorn ba: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj när dom tar ett stick i fingret.. ;( ingen mer än jag som tycker jäävligt synd om mig? ;( aja, hehe ska fixa mig nu, sen kommer ja hem efter d och sen ska ja möta alla i slussen halv 1 (; pyss



Ke$ha - Your love is my drug.


sista inlägget för idag

vad rimmar på godnatt? din feta hatt * AHHAHAHAHHA drev ! har iaf sjuuuuuukt trååk. Nån dom kan underhålla skämtaaaade, aja men imorn ska jag iaf va me greta amanda & ebba på grönan. vi ska mötas halv ett i slussen, och klockan 11 ska jag ta blodprov? för att varje gång ja har tjejernasspeciellavecka - så blöder jag som fan. då menar jag som fan.. aja hejdå gdodnattt


agnes bästebror ;D

tjena tjena. sitter & chattar med Agnes :') på fb , & vi snackar om min gamla blogg? haha ;p aa men ja vne va ja ska skiva , lalala har fett tråk ? aa men hmm.. nån som har ett tips om va jag ska göraa ? =] aja ja vne, lägger in en bra låt :


Väcker fett me minnen


-





Känner mig så vacker.


phot00s !









min beeebiiis !



2halva



amanda sweeetiie ! §



jag inte lika söt. Jo !



Julia soulsister !




ja oseriösa dåra.



Jag & mina älsklingar!



Älskar er systrar.


S O M M A R L O V

hemmaa aaahhaaa aa =) shasha, har vart hemma ett tag nu, sitter o gör ingenting, kollar på bilderna min mamma tog från skolavslutiningen ? :) hehe, aa men fett naajjs me sommarlov !! aa najs 2 o'n halv månad, '') hihi, aa men ååh, längtar tills det blir sär varmt ! så man kan sola o schteeeka ! hehe ,´men va ute me greta manda wille johnny o sebbe ett tag? sen typ stack dom o vi me, eller vi drog t donken dom nån random plaace? =) aa, så satt vi där & gjorde massa grejer? hehe ;p typ snackade o allt, det av massa barn som va skit söta där =) hehe aa men nu ska ja ladda upp bilderna & sen typ chilla, :) titta på tv. Pyss
- imorn ska ja på grönan me Greta Ebba Amanda, och innan klockan 11 blodprov. FETT läskigt!!!


shaa

hejsan hoppsan, skit kul da m manda julia ebba :D
ska typ ut me Greta manda o wille sebbe mfl :) hehe hejdå !

bässsssssssssta vän


sexxxxxxxi

håller på att prova maaaaassor med skor av mamma som ja ska ha imorn! det blir ett par seeeeexiga svarta pumps, sen aa lösnaglar & massa sånt ! Hett ! aa men orkar inte blogga mer idag. så weeeee seyaa tomorroow !


test

. Fullständigt namn?-  Linnea Cecilia Edvinsson Ytterskog
. Ålder? - 14
 Vart bor du? - Hornstull / jakobsberg
 Bor tillsammans med? - mams i hornstull , paps + 2 syskon Jakan
. Färg på ditt hus? - grååt
 Hus eller lägenhet? - lägenhet
 När är du född? - 9 februari
 Klass? - sjuaan :(
Vilket år tar du studenten? - ingen jäääävla aning
Något jobb? - nej?
 När gick du upp i morse? - typ halv 8 (:
När ska du sova? - när ja vill (;
 Duschat idag? - nyss !
 Kramat någon idag? - yes booox
Pussat någon idag? - aaa, julia manda wille mfl (:
 Vad har du ätit idag? - plättar kexchoklad grädde :]
Dagens klädsel? - shorts & linne
Dagens smink? - vattenfast mascara& lite rouge
Dagens sötnos? - tor !
Dagens roligaste? - manda


Favorit:
. Film? -  I taket lyser stjärnorna
. Låt? -  just nu : billionare
. Mat? - d som e gott !
 Dryck? - cola
 Färg? - typ turkos & gul :p
Land? - thaaailand
 Människa? - julia tamiola (:


Miiiiiittenbeeennan

sha , har nyss kommit hem från mariaaatorget (; har vart hos amanda o hämtat hennes locktong, så funderar på en mitt bena samt lite krullar imorn? (: fint? JA! hehe, aa men nu äre Ugly bettyyy och ja måste se ! =) heh, aa men pallar nt blogga mer. aaa men bloggar när ja kommer hem imorn vet ej näär men aa ;P ska föna mitt hår sen platta d så ja slipper göra d imorn, sen på morronen kommer julia hit en snabbis så ska vi fixa os aa little bit. Mooooohahahah, aa men sooo long suckers ! puysss


locktong

shena mitteen fitten bena !

haha nej men , nu är ja hemma ;D har laddat över lite bilder på fb, så nu snart ska ja gå & hämta amandas locktong, sen ska ja äta makaroner & köttbullar.
Sen kommer dagens test mfl!
Puss
dagens låt.

en ny drog. Klarar mig inte utan låten.


BEST DAY EVER ! '')

Orkar verkligen inte skriva ner allt jag gjort idag. det får bli värsta BILD inlägget bara, allt ja gjort idag har verkligen vart KÄRLEK. Ah ! Love it ! hehe pyss

Dagen :








syster.



jag & gulligaste bror ! =)



jonteeeeeee :thumbup:



kolla va spända rumpor? ;O



julia sweeeeeeetii ;D



hahahahahahhahhahah ! §



simon är fotograf ;) han tog en bild on my konsorgan ;S



jag är nt fin när ja badar , men ja bjuder ! =)



lunchen :D göööött



8 år snart !



julia på väg till våran "
rökpause".
- men hon väljer att hoppa sej fram ....



mitt vackra jag ! :] fan för dåligt bild men på dom andra såg ja helt mobbad ut
-.-



skit i mina ögon..



P U S S





julia? =0





såååååååååååå BARA miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin !



diiiiino



simon ??



bästa bror.
blev verkligen tvungen att täcka för ? ... ;(




 coooool crew !



william taffsaaaaaaaaaaar ;]
 -
Ja ! det va dagen i bilder. Det va självklart inte alla, ska ladda upp mer sen när vi träffade manda & d kommer ta fett lång tid, så aa det va den sista. för "dagen" fotona.

Dag/Kvällen :


snacks and stuffs :)



linnea julia amanda



Julia , tyffing!



mee ;$

¨

manddooo



tyyyyyyyfff



scteeeeeeeeek ;)



avsugning 20 kr ?














We can do this girls, if all of us trys.



så stolt över mig själv. Kolla bara så vacker .. :blush:?


-

FACELOOK

mascara samt rouge


OUTFIT

linne HM, shorts gina ( gjort själv, jeansen är från gina)
bikini vit - HM, bikini underdel blommig - stadium




godermorgon !

tjena tjena ! klockan är runt halv 9 ? hehe håller på att fixa mig tills idag. Det blev blommiga underdel på bikini & min vita överdel! sexi ! =) hehe! aa men så nu ska ja baaaara ta vattenfast mascara sen är ja klar ;] woho ! sen vid 9 kommer julia hit hem till mig, så ska vi lämna vattenpipan hemma hos mig. sen drar vi till skolagården ! =) hehe aa så nu ska ja ta en outfit bild lägegr in sen + låt, hehe kyss

B ä s t a


mooobbbiil beroende

shaaaaaa shaaaaaa ! sitter o snackar m manda sötnos på msn, vi snackar om allt möjligt! mest om imorn, hur jävla kul vi kommer ha , JULIA LINNEA AMANDA time! woho! aja , men sen på kvällen ska ja hämta amandas lock tong o kolla om ja passar i lockar (?) hehe :p aa men får se ;) a men pallar inte blogga gör d imorn ! tjarå!

bjuder på skit gamla bilder
































d skulle alltid va vi ju?












hehe hittar inte alla ;( aja hejdå !


dagens låt & bild



Älskar dig syster. genom allt.


dagens

Hej ! Tycker ni jag ska börja med , dagens test/ låt / person osv? ...
hehe :blush: skulle väääääääääl va kul? aja ska iaf börja m de ! hejdå


beeeeeeeean outside (?)

tjeniiiis penis !
haha, drev har nyss vart ute med siri bebi, vi träffades i draken och sen gick vi hem t henne hängde me felix & ivan ett tag, sen drog vi ut igen. det slutade med vatten krig i fontänen, va så jävla blöt när ja kom hem. Vi fan kastade varandra i den dära fontänen o ja vne vad? HAHA XD as kul ! Aa, men sen gick ja hem o duschade, raka benen osv.. aa imorn ska vi ju bada m klassen o titta på våra myter? Fan va kul? Åh ! fan det ska föreställa klassens dag? ;s aja, aa men sen äre avslutning bara kvar. sen aa, ;p på torsda inget planerat (?) grönan m frida kanske, javne, aa men iaf pallar nt blogga ska läsa några andras, nu bland annat, juliias, manda, fridda emma siri saga aa osv ... hejdå ! =p


stan me joolia

ssha, har vart på stan me juliia gjorde lite saker som ja ej pallar rabbla upp i bloggen, men iaf imorn äre klassens da sen typ slutar vi nångång.& asso vi ska ha plättar ;D goottttttt ! hahaha.sen drar ja manda o joolia t långholmen, fridiiis & emmaaapemma kanske kommer förbi en svääng ;) veene kanske kanske intee =) men skulle tränat idag men orkade inte .. har inte haft en ledig chill dag, fast ska ju ha d i 2 månader men orkar bara inte. ska typ sluta för ja pallar inte plus att det är fett tråkigt. aja lägger in bilder från landet. pyss



- massor me ego / självis bilder på mig nu. Hade exremt tråkigt.



före:



efter;



hetast på lianen asso ! ;]





sexii !



jag på standen ;D


..

sha sha, har nyss vart ute i 2 timmar me BV siri, aa vi va i draken gick runt o snackade , om massa grejer, sen ick vi hem t henne o åt tårta :D haha smaskeeens ! aa men pallar inte berätta om landet helgen, allmänt trevlig och sköön. chill på stranden fixa lite extra bränna ;) ahah, aa lägger upp bilder imorn :thumbup: aa , men imorn börjar jag typ kvart över 9 -.- ? fan -.- aa men sen typ ska man bara städa, sen ska julia m te stan :) så vne när ja kmr hem, typ vid 6 eller nåt ;p aa men pallar inte blogga. Kyss & gooodnatt


Ut & bada me wille sam, kanske sebbe mfl :D

sharå !


7 hål & kortare hår :'(

hehe :blush: aa nu har ja nyss kommit hem från Söderport! Har vart och klippt mig. Aa, klippte endast AS lite på topparna, sen 3 hål i örat ! ;] så nu har jag 7 hål , 4 på vänster öra, & 3 på höger. hihi, aa men ska hitta ngt att äta nu sen chilla galleet , woho imorn äre fredag. Då efter skolan drar jag till landet. Mobilbloggar kanske, kanske, heehe who knows? =) men hoppas det, kommer ha tillhgång till datorn, men det är otroligt seg! så vet inte om jag orkar det. hehe, ja men vi hörs sen! Puss



bild tagen från : http://amandaolsssons.blogg.se/
Älskar dig bästavän.


mobilblogg i skolan

Hejhej, sitter i slöjdsalen och mår fett illa ? ;s fan, håller på att spy ? ;( aa men igår kväll så va ja iaf ute med manda vi hängde i lilje old times :( aa men sen chilla vi lite, drog en cigg eller 2 ;] haha ! tyffa asso. aa sen drog vi t donken :d me love! Aa och efter d så hade vi milkshake krig ? HAHAHA fan va knäppa? :) aa sen drog ja hem lite innan 10 typ, missade greys anatomy ;( <3 aa men ska se de på datan , efter skolan ska jag klippa mig och ta 3 hål i mina öron x) kommer ha typ 7 hål :) ? Aa men nu ska jag sova -.- haha hejda !

sccccchteeeeek ;$

hejjjjjjhejjjjjjsan !  :D hehe, aa nu har ja målaat naglarna ? chillaat klart, ska göra svenska läxan nu ska ba ta ut 8 citat & sen berätta lite grann om boken? haha fett läääääättt ;p aa men så nu ska ja göra d sen chilla kanske taggar ut me nåån sööt? =) hehe, aa men puss&hej leverpastej





heeetasst.


klänningen .....

HISS/DISS ? :)


shena shena ! =)

har nyss kommit hem från en rejäl shopping dag? hehe nä, men köpte lite grejer lägger upp bild & sen så är det mesta från andra dagar & vissta andra från idag! hiihiiii :) aja, men pyss ska dra ! ;p och ska ringa amanda sen ska ja hitta nån fin klääänning ! bloggar later.







troser i stor lass ;)



det vita linnet i hörnet : idag
blå koftan : idag
svarta leggins: idag mörkrosa solglajorna : idag
och sen smyckena idag ;) !

HEJDÅ


Dagens Outfit






God morrn!

jahaps godmorgoon kääära läsare! =) Hur mår ni? sjäälv är jag på topp! idag kommer det bli en suuuper härligt dag? tror jag ! hehe, nä men börjar kvart i 10 sen har ja So & svenska. sen kvart över 11 slutar jag och då ska jag och manda, möta Noel i Hornstull 20 över sen åka till södra station, sen tar vi pendeln till västerhaninge. Manda vill shoppa i Handen. Så det får väl bli så då ;) hehe, aa men vi får väl se vad ja kommer hem med. Idag äre Grey's anatomy ! WOHO! Hehe, aa men ska packa väskan me lite grejer, sen chilla vid tvn & datan. Efter att ja vart och shoppat drar ja nog nästa direkt till Amanda kusin, jag ska få låna en skolavslutnings klänning av henne. pallar inte slösa bort 300 kr på en klänning som ja ska använda en gång? Onödigt! Kan köpa annat för de. Jaja, sen ska vi gå & köpa slingor till mig. Så sen bloggar jag! Hihi. Puss


Godnatt bloggen

Godnatt alla, nu blire dubbel avsnitt av Cugar town efter desperata. Puss hörs imorn


" att jag va speciell var det bara nåt du sa? "




bild



Bästa bror











jag & amir ! CREW



Joolia today,



orkar nt mer , hejdå


massa affärer ?

sho ! :) har nyss kommit hem. efter skolan drog ja & julia till centralen? ville kolla en snabbis i JC om min klänning fanns, men icke sa bertil? hehe drev ;p  aa men sen drog vi runt till lite olika ställen, slussen donken o lilje o massa =) trevligt värre ;p stackars manda sötnos ;( sjuk ! Kom imorn din apa annars springer jag hem till dig och hämtar dig ! hehe ! aa men fett tråk utan henne i skolan ida ;( aja , men Julia duger. HAHA drev :) ! hehe, aa men när ja kom hem vvid halv 7 så åt ja tomatsoppa & sen diskade ja för min mamma är typ sjuk ;o så ja gjorde d åt henne; snääääällt? :blush: aa men nu ska ja chilla me datan snart äre ugly betty & sen desperata! woho! aa men ska måla naglarna nu. sen kanske ja bloggar ! Pyss


RSS 2.0